Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Окт. 1, 2010

Енрике Иглесиас раздава целувки на Балканите

01 Октомври 2010 / 21:10:52  

 

Мъчно ли му стана за Мариана от Кипър по време на концерта в София или просто  реши да влуди и нечие женско сърце от България? Енрике стъпи на българската сцена за първи път, но затова пък  „шумно”  и стабилно.  Толкова стабилно, че сърцето на едно младо момиче никога няма да го забрави... А сега вече и медиите в България се ангажираха със страстните целувки, които Енрике Иглесиас раздава от сцената.



Затварят търговските обекти в държавните музеи

01 Октомври 2010 / 18:10:03  
Организацията за популяризиране на гръцката култура, която действа под егидата на Министерството на културата и туризма падна под ножа на реформите в държавната система. До 30 септември тази година тя управляваше търговските обекти в музеите в страната. От началото на октомври започват да се търсят частници, които да продължат дейността.


Лена Даниилиду: Когато влизам на корта мисля само за победа

01 Октомври 2010 / 16:10:50  
С Лена Даниилиду се срещнахме на кортовете на ITF Athens Open 2010. 28-годишната тенисистка е в чудесна форма и е съвсем близо до това да повтори миналогодишния си успех от турнира. Заедно с хърватката Петра Мартич в борбата по двойки тя успя да надиграе испанките Естрела Кабеза Кандела и Лаура Поус-Тио с 6-0, 6-7 (3),10-6 и да се класира за четвъртфиналите на турнира. Минути преди разговора ни тя победи и гъркинята Стаматия Фафалиу


50 милиона евро загуба на ден за износителите от транспортната стачка

01 Октомври 2010 / 14:10:50  
Горчивите факти бяха представени от председателя на Гръцката асоциация на износителите Христина Сакеларидис, която събра журналисти, за да представи последиците от протестите в страната в последната година.


FRONTEX откри офис в Пиреа за опазване на границите от нерегулираната миграция

01 Октомври 2010 / 14:10:26  
За по-добра координация, по-резултатно опазване на външната граница и по-добър мениджмънт на нерегулираните миграционни потоци в целия регион на югоизточното Средиземноморие се очаква да допринесе откритото днес оперативно бюро на Европейската организация FRONTEX в Пиреа.


„Върни се назад Венера, пропуснала си нещо важно!”

01 Октомври 2010 / 12:10:16  

Ретроградието на Венерa

Автор: Гали

От 8 октомври до 19 ноември’ 2010 г. предстои ретроградния период на Венера. В статията за ретрограден Меркурий (вж. [url]http://www.grreporter.info/Zavrshchane_v_bdeshchetoili_pk_v_minaloto_-_Kakvo_poslanie_nosi_retrogradnostta_na_planetite_/6414[/url]) дадох информация що е то ретроградно движение от астрономическа гледна точка и защо ние тук от Земята виждаме планетите да се движат обратно на естествения си ход о зодиака.

Ще повторя само основните неща:



GRR HOT 15: Нови предложения от Mihalis Hatzigiannis и Katy Perry

01 Октомври 2010 / 10:10:50  
Привет, музикални любимци. В първия ден от октомврийския месец отново е време да отдадем заслуженото на любимия ни GRR HOT 15. А той както обикновено е музикално пъстър имного позитивно мелодичен