Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Нови предложения от Mihalis Hatzigiannis и Katy Perry

01 Октомври 2010 / 10:10:50  GRReporter
1312 прочитания

Привет, музикални любимци.

В първия ден от октомврийския месец отново е време да отдадем заслуженото на любимия ни GRR HOT 15.  А той както обикновено е музикално пъстър имного позитивно мелодичен.

Yolanda Be Cool Vrs DCup отново щурмуват първата позиция с веселяшкото си We No Speak Americano.  Причудливата нова версия на италиянската джаз класика стана фаворит по крубните сцени и това обяснява наистина силния ви интерес към нея. Второто място отново е за по-лиричната страна на иначе гневния Eminem, който отново ни припомня своето Love The Way You Lie. В подножието на челната тройка доста скоростно се извиси гръцкият чаровник Nicko. Песента Last summer явно ви е допаднала и затова я изкачихте така бързо до по-предни позиции.

Друга мелодия, набрала шеметно скорост във възходяща градация, е парчето I Like It на Enrique Iglesias.  Изпълнителят, който само преди броени дни изпълни едни от златните си хитове в България и Гърция успя само за няколко седмици да предизвика симпатиите ви. Дали другата седмица няма да се сдобие с приз от челния ни топ три зависи само и единствено от гласовете ви.  Чаровникът успя да остави под номер пет нежната мелодия Te Amо на сдобилата се с чисто нов имидж Rihanna. Плътно до нея откриваме друг любимец на денс маниаците, който успешно се отправя все по-нагоре в класацията ни. Usher и неговото DJ Got Us Falling In Love тази седмица застават под номер шест, очаквайки още подкрепа за следващите седем дена.

Заговаряйки за седмици, стигаме и до щастливото седмо стъпало в GRR HOT 15. Тази седмица то е отредено на гръцкия певец Nino. Смуглият брюнет набра доста положителен вот от ваша страна, но ето, че вече пада с няколко позиции с песента си Theos. Осмото място, от своя страна, е окупирано от щурото българско дуо Сантра и Кристо и парчето им Неска Фен Съм Ти. Песента застава точно пред окичилата се с титла „ветеран в GRR HOT 15” Lady Gaga и мелодията й Alejandro. Времето на парчето вече изтича и това определено личи от гласовете ви. В подножието на първите десет намираме друг летен хит, който през отминалите месеци ни караше да си припяваме и да танцуваме. Мрън, Мрън на Ъпсурт  пада още с една позиция и така застава под номер десет.

Единадесетото място и тази седмица е за румънската песен Morena на Tom Boxer. Хаус хитът отшумява плавно, заставайки пред красивата мелодия В Ръцете Ти Е Най-Добре на Мастило. Тринадесетото фатално място е за ледената във всяко отношение на думата  песен Frozen на Стоян. Българският блондин също отбелязва спад и по всичко личи, че скоро може и да отпадне от класацията ни.

Под номер четиринадесет откриваме първото ни ново предложение за тази седмица. То идва от както винаги очарователния Mihalis Hatzigiannis. Парчето му To Kalokairi Mou ни зарежда като глътка чистморски бриз и очаква вашите грасове за следващите седем дена. Другата нова песен, която ще се бори за положителния ви вот, е свежата и скоклива Teenage Dream на неуморната Katy Perry. Шантавата брюнетка, която в скоро време ще става госпожа, очаква грасовете ви от петнадесетото място на красацията ни.

Така в музика, танци и усмивки дойде време да се разделим за тази седмица. Пожелавам ви много позитивни емоции и много музика.

До нови музикални срещи!

Категории: GRRHot 15МузикаДвет музиq Mihalis Hatzigiannis Katy Perry
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus