Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Окт. 14, 2010

Нощният живот на нападателя Сидни Гову може да му струва... договора с Панатинайкос

14 Октомври 2010 / 22:10:31  
Животът на Гову извън стадиона проблематизира и самия Джибрил Сисе. Именно Сисе беше този, който гласува с двете си ръце за играча. Той помогна на „новобранеца”, посрещнат с бенгалски огньове и ликувания на летището, да се приспособи към новия си отбор


Стив Савас: Приватизирайте, децентрализирайте, управлявайте с прозрачност

14 Октомври 2010 / 17:10:23  
Икономическият корифей и преподавател в City University в Ню Йорк говори в Атина за променящата се роля на държавата и как Гърция може да се върне на пътя на икономическия растеж.


Кризата връща гърците към старата ценностна система

14 Октомври 2010 / 16:10:00  
Хората инвестират повече в домашните забавления. Свалят филми от интернет или ги взимат на dvd и канят вкъщи приятели. Прекарват по-дълго време вкъщи. Има много интересни неща, които се случват с гърците в момента. Готвят, интересуват се повече от околната среда, от здравето си и от семействата си.


Протест на железничарите пред парламента срещу приватизацията на влаковете

14 Октомври 2010 / 14:10:00  

Служителите в държавните желзници на Гърция обявиха 24-часова стачка и спряха всички маршрути в страната и за чужбина на влаковете. От стачката ще бъдат повлияни и маршрутите, които ще се движат в петък.



Сълзотворен газ над Акропола

14 Октомври 2010 / 11:10:13  
Туристическа атракция номер едно в Гърция се оказва затворена за всички, след бойкота на служителите в държавната администрация на срочен договор. Полицията се наложи да изкара протестиращите със сила пред очите на посетителите, дошли да видят от близо величието на Партенона.


Болницата, от която всички ние бихме искали да няма нужда

14 Октомври 2010 / 08:10:55  
От днес онкологично болните деца в Гърция разполагат с най-модерната медицинска техника и най-съвременното архитктурно лечебно заведение благодарение на Мариана Вардинояни - една жена, която в продължение на 20 години се бори за детския живот.