Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Окт. 30, 2010

Панатинайкос показа истинското си лице и разби надеждите на бяло-червените за победа

30 Октомври 2010 / 23:10:25  

С резултат 2-1 за зелените завърши дербито между футболните отбори на Панатинайкос и Олимпиакос на стадион ОАКА в Атина. Срещата, която вечните врагове очакваха с настървение, се превърна в бойно поле. Кулминационната  точка не беше една, мачът представи истинско  зрелище, с геройски обрат в резултата. Олимпиакос очакваше да завари най-големия си противник мотивиран за борба, но... в лошо  психологическо състояние. На зелените обаче им беше дотегнало от неуспехи, а желението им тази вечер да спечелят „на живот и на смърт” им помогна да направят подвизи, достойни за уважение.



Желанието за секс може да се превърне в проблем за връзката

30 Октомври 2010 / 02:10:54  

Може би за всички звучи като майтап, че сексът може да е проблем за една връзка и със сигурност ще се намерят много мъже, които се молят за жена-сексманиачака, но въпросът е, когато я намерят – оттам нататък какво се случва?



Мария Менунос: След още 2500 години атинският маратон ще се провежда във въздуха

30 Октомври 2010 / 02:10:25  
За честването на 2500-та годишнина от битката при Маратон в Гърция пристигна и американската телевизионна водеща и актриса от гръцки произход Мария Менунос. Въпреки многобройните си ангажименти красивата Менунос долетя от Америка, за да се заеме с ролята на водеща по време на празничната церемония по отбелязването на годишнината. На пресконференция броени дни преди провеждането на маратона тя заяви, че е изключително щастлива, че може да бъде в Гърция сред най-големите спортисти на планетата.


28-ят класически маратон в Атина стартира с рекорден брой участници

30 Октомври 2010 / 01:10:21  
12 500 ентусиасти стартираха в юбилейното издание на маратона, което тази година отбелязва 2500-та годишнина от битката при Маратон.