Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Окт. 20, 2010

Износителите: 42% от американците на са виждали продукт „Made in Greece”

20 Октомври 2010 / 19:10:16  
Kairos Consumer проведе проучване свързано с популярността на четири типично гръцки продукта на американския пазар. Резултатите се оказаха доста обезкуражаващи, след като само един на всеки 100 запитани може да свърже Гърция с определена стока.


Атина награди един от ръководителите на операцията по спасяването на чилийските миньори

20 Октомври 2010 / 18:10:00  
Капитанът от военоморския флот на Чили Ренато Умберто Наваро бе удостоен със специалната награда на International Propeller Club за приноса си в спасителната операция. На пресконференция той заяви, че удовлетворението му от изпълнената мисия е наистина огромно. „Мисията е изпълнена, когато правиш повече отколото се изисква от теб".


ООН: Европейските страни да разпределят по равно тежестта от от нерегулираната миграция

20 Октомври 2010 / 16:10:15  
Специалният докладчик по въпросите за изтезанията Манфред Новак заяви, че тази година 90% от емигрантите влизат в Европейския съюз през Гърция, най-вече през границата с Турция. Той апелира останалаите европейски страни веднага да спрат да препращат задържаните бежанци обратно към Гърция, заяото страната се намира в кризисно положение.


Индустриалците: Икономически възход чрез зелени практики на производство

20 Октомври 2010 / 16:10:59  
Eurobank EFG: Единствено зелените кредити отбелязват ръст, и то голям, от началото на годината, предвижданията са тази тенденция да се задържи и в бъдеще