Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Окт. 21, 2010

Футболистите на АЕК с наведени глави след мача с Андерлехт

21 Октомври 2010 / 22:10:50  

С отрязани крила напуснаха игрището в Белгия  играчите на АЕК. В мач с отбора на  Андерлехт те загубиха с 0-3. Срещата от третия кръг на Europa League е доказателство за това, че жълто-черните трябва да положат много усилия, докато стигнат до желаната промяна в имиджа си. Новата страница от историята на отбора е вече отворена, но до началото на „новата епоха” има още доста време... И път, който трябва да се извърви.  



Несъгласуваност с ливанската ССС накара Катар да оттегли инвестицията си от Гърция

21 Октомври 2010 / 18:10:42  
Проектът за строителство на електроцентрала в северна Гърция бе обявен в началото на годината и трябваше да донесе на изнемощялата икономика инвестиция от около 3,5 милиарда евро.


Капитан Ренато Умберто Наваро, специално за GRReporter!

21 Октомври 2010 / 16:10:19  

С капитан Ренато УмбертоНаваро, един от ръководителите на операцията по спасяването на чилийските миньори, се срещаме броени дни след като от Propeller Club Port of Piraeus  в Атина са му връчили награда за спасяване на човешки животи, AMVER. Награда, която клубът  присъжда  на гръцки кораби,  които  на доброволни начала участват в системата на САЩ за изследване и спасяване на хора изпаднали в беда в морето.



Железничарите ще стачкуват четири дни следващата седмица

21 Октомври 2010 / 14:10:09  
Синдикатът на ЖП-служителите оспори твърдението на правителството за заплатите „мамут” от 6000 евро.


Спасете бизнеса, преди да сваляте цените

21 Октомври 2010 / 14:10:50  
Президентът на Гръцката индустриална камара Димитрис Даскалопулос призова министъра на икономиката и развитието Михалис Хрисокоидис да се заеме либерализирането на пазара и опростяването на администрацията. Това ще помогне на конкурентостта, която сама ще се погрижи за нивото на цените.


Панатинайкос завърши наравно и без голове с Рубин Казан след игра на нерви

21 Октомври 2010 / 00:10:36  

 

С резултат 0-0 завърши мачът между  футболните отбори на Панатинайкос и Рубин Казан, който се игра на стадион ОАКА в Атина. Зелените отново не бяха във форма и с изключение на последните 15 минути те играха по-скоро защитно, отколкото с цел вкарване на гол. С резултата от тази вечер шансовете им за класиране в 16-та все повече намаляват. С единствената точка, която имат те заемат последно място в групата...

За резултата не помогна нито около 45-хилядната публика събрала се на олимпийския стадион, нито жадният за гол Сисе. Нападателят тази вечер беше напълно сам.