Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Окт. 22, 2010

Икономическата криза няма да спре строителството на музей Кавафис

22 Октомври 2010 / 18:10:55  
Доказателство, че хубави неща се случват дори по време на криза е новината, че в сърцето на Атина след по-малко от година ще бъде отворен първият музей посветен на живота и творчеството на поета Константинос Кавафис.


Будкаджиите: Печалбата за продаден пакет цигари е 5 цента, изнемогваме!

22 Октомври 2010 / 18:10:24  

Тридневна стачка обявиха днес собствениците на будки и павилиони, които искат да се приеме закон за увеличение на процента на печалба на 8,2%. В момента те получават 3% от продажбата на цигари и тютюневи продукти, което се равнява на 5 цента на пакет и събраните накрая на месеца пари очевидно не са достатъчни, за да си покрият дори разходите за ток и телефон, казва председателят на Федерацията на собственици на будки Константинос Когиас.



Джибрил Сисе: "Гърция прилича на рай и на ад!"

22 Октомври 2010 / 16:10:25  

Незасегнати от кризата остават футболистите в Гърция. Такива са поне изводите на  нападателя на Панатинайкос, Джибрил Сисе, който пред френския вестник France Soir разкрива изводите си за Гърция, за кризата, за света на футбола и... за изкушенията, които по думите му в средиземноморската страна едва ли не дебнат от всеки ъгъл.



GRR HOT 15: Sakis Rouvas, Tri O Five и Tamta се включват музикално

22 Октомври 2010 / 15:10:22  
Привет, музикални любимци. Есента, както всички много добре знаем, е променлив сезон. Тогава всичко става различно. Природата, настроенията, тонусът. Нашият любим GRR HOT 15 също доста сериозно смени облика си. Какво по-точно имам предвид, ще разберем заедно


Средиземноморието търси екологично чисти и икономически рентабилни енергийни източници

22 Октомври 2010 / 14:10:08  
Регионалните инициативи за съвместна екологична политика добиват все по-голямо значение в момент, когато светът все повече се отдалечава от постигането на общо съгласие за глобалното затопляне


Любовта от астрологична гледна точка – част 2

22 Октомври 2010 / 12:10:13  

Автор: Гали

 

В тази статия ще направя леко отклонение преди да продължа с аспектите на Венера. Ще се спра на една много рядка техника, която почти не се използва днес в западна астрология. Уникална по своята семпла простота и в същото време удивителна с това колко дълбока информация може да се извлече. Нарича се планетарно прилягане или планетарен порядък.



Сливането на Olympic Air и Аegean Airlines май не се нрави на Брюксел

22 Октомври 2010 / 11:10:12  
Докато двете най-големи авиокомпании в Гърция се готвят да се превърнат във въздушен гигант, правителството се обръща към малките им колеги (budget airlines), за да засилят конкурентостта на този пазар.