Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Енрике Иглесиас раздава целувки на Балканите

01 Октомври 2010 / 21:10:52  GRReporter
2962 прочитания

 

Мъчно ли му стана за Мариана от Кипър по време на концерта в София или просто  реши да влуди и нечие женско сърце от България? Енрике стъпи на българската сцена за първи път, но затова пък  „шумно”  и стабилно.  Толкова стабилно, че присъствието му ще остане буквално завинаги в сърцето на едно младо момиче... А сега вече и медиите в България се ангажираха със страстните целувки, които Енрике Иглесиас раздава от сцената.

В безплатен концерт, който М-Тел организира по случай 15-тия си рожден ден, латино секс символът покори сърцата на българките и най-вече сърцето на 27-годишната Ралица. Само преди броени дни зад музея „Земята и хората” в столицата се сбъднаха мечтите на младата софиянка. Горещият сценарий от музикалната сцена на Euro Voice 2010  в Атина се повтори... Този път обаче влюбената до уши фенка не направи изененада на Иглесас, а самият той си изпроси изненадата...  След като концертът свърши латино звездата се прибра зад кулисите и светлините угаснаха. Публиката скандираше да излезе отново и след 5-6 минути искрено настояване Енрике се появи. Заяви, че ще пее, но... нека някой се качи на сцената.  С поглед си избра щастливката. „Когато спря и започна да гледа в публиката, ми се стори, че за един по-дълъг момент погледна в мен. Насълзиха ми се очите от това, че го виждам толкова близо. После погледът му се обърна на другата страна и аз си казах - няма значение, че не ме е избрал - важното е, че ме е погледнал. В следващия момент той ме посочи...”, казва Ралица пред репортер на bTV.  След като шашналото се момиче се качи на сцената Енрике изпя за нея баладата Hero, с която разтрепера и Мариана в Атина. „Мога да бъда твой герой...!” Както в Атина, така и в София, кулминационната точка настъпва, когато песента свършва,а Енрике насочва устните си към изтръпналата от товара на силната емоция Ралица и... я целува.
„Докато пееше самата песен, устните му се допираха до моите. Аз треперех като птичка, която е изпаднала от гнездото си” – разказва още Ралица пред българската медия. Момичето все още е в шок и му е трудно да осъзнае какво му се е случило.  

Разбира се, и в двете столици емоцията е „зумирана” на огромен екран, така че и публиката да се опияни от силата й.  Дали наистина на Енрике му е залипсвала Мариана, която по чудо се пребори с охраната на Euro Voice 2010 в Атина, за да се метне в прегръдките на любовта си или просто след подвига на кипърката е решил да въведе целувката като коронен номер в шоу-програмата си?

А Какво става всъщност с връзката му с Анна Курникова? Знае ли славата на тениса за програмата, която любимият й включва в шоуто си на Балканите? Фоторепортери години наред вече следят ръцете на тенисистката, но не на корта, а извън него. Във всеки нов пръстен  те припознават дългоочакваната новина, годеж. Преди броени дни в руски медии се появи дори информация,че Анна е бременна и 9-годишната им връзка най-после ще спре да бъде безгрижна.  Повод за тези твърдения станаха закръглените форми на коремчетои на Анна, които папараци хванаха в обективите си. Дали това е истина, разбира се, все още никой не знае.  Знае го обаче със сигурност Енрике... Но ако все пак новината е истина, Енрике едва ли би я използвал като  мотив  да раздава целувки на Балканите...

 

 

Категории: Енрике Иглесиас музика София целувка концерт Анна Курникова
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus