Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Нощният живот на нападателя Сидни Гову може да му струва... договора с Панатинайкос

14 Октомври 2010 / 22:10:31  GRReporter
1175 прочитания

 

Скъпо ще струват на Сидни Гову нощните обиколки из заведенията на Атина. Френският футболист беше хванат пиян през изминалата събота в клуб Villa Mercedes в Глифада, а малко след 04ч. сутринта той се отправи към друг клуб в Пиреа. Струва си да отбележим, че това е второто провинение на французина за изминалата седмица. Преди десетина дни, той беше хванат пиян в клуб Egomio в Глифада. Тогава той пиеше и пушеше воля, докато отборът му се бореше на Крит в мач с Ерготелис. Макар и в началото от клуба да твърдяха, че животът на Гову извън стадиона не ги интересува, нещата драстично се промениха. Нощните гуляи на французина буквално разяриха управата на Панатинайкос, в това число и президента Николас Патерас. Патерас е твърдо решен да наложи на Гову солена глоба до... 50 хиляди евро. Следващият път когато бъде заловен пиян да обикаля заведенията след „вечерния час” договорът за сътрудничество с Панатинайкос ще бъде прекратен без предупреждение.

От клуба затвориха очи за първия нощен гуляй, тъй като сметнаха, че има връзка със скорошната смърт на баща му. Сега обаче се ядосват, че играчът излага не само себе си, но подронва и имиджа на отбора. 32-годишният Гову се задължи да предаде писменно извинение до 15.10.

Животът на Гову извън стадиона проблематизира и самия Джибрил Сисе. Именно Сисе беше този, който гласува с двете си ръце за играча. Той помогна на „новобранеца”, посрещнат с бенгалски огньове и ликувания на летището, да се приспособи към новия си отбор. Гръцкият спортен сайт sport.gr цитира изказването на нападателя пред footmercato.net:  „Говорил съм вече с него. Да прави каквото иска. Не мисля, че мога да  направя нещо повече за Гову”.

Купуването на Сидни не мина без проблеми. То стана причина Панатинайкос и Олимпиакос да стигнат лятото почти до война. В крайна сметка Гову избра шампиона на страната, въпреки че сумата, която Олимпиакос предлагаше за него беше по-висока. Ето обаче, че всеизвестната му слабост  към „dolce vita”  се готви да му направи лоша услуга. Алкохолът, нощният живот и бързите коли са любимите занимания на френския национал, който в биографията си има и шумен скандал с малолетна проститутка в Париж. Малко преди да мине в редиците на Панатинайкос беше заловен от френската полиция да кара кола в пияно състояние. В резултат на това Гову остана без шофьорска книжка и в продължение на месеци се движеше с такси. Ще го видим ли да се движи с такси и в Атина?

Категории: Сидни Гову Панатинайкос нощен живот алкохол спорт футбол
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus