Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 11, 2010

Женският национален отбор по водна топка отбеляза първата си победа в World League

11 Юни 2010 / 23:06:11  
Победата над гостите даде повод за радост на Гърция, тъй като състезателките на Холандия са носителки на златен медал от Олимпиадата в Пекин. Това беше първата победа на гъркините над Холандия от общо осемте срещи, които отборите са имали.


Иска се майсторство, за да вкараш гол, но и фантазия за да го отпразнуваш

11 Юни 2010 / 18:06:44  
Радостта може да бъде отбелязана всякак и навсякъде, но отбелязана на стадиона пред очите на цял свят тя директно минава в историята. Как футболистите почитат най-красивите си мигове-зари в живота си


Чужденците обичат бохемския дух на България

11 Юни 2010 / 16:06:15  
Габриела Миронова и Росен Григоров са сърцето на българската туристическа агенция 'ЕВРО ТУР' ЕООД. След десет години в туристическия бизнес, агенцията им се е наложила като една от най-успешните на българския пазар. Те предлагат тяхната гледна точка за това какво трябва да вложиш от себе си, за да имаш успешна дейност в страната


Докато данъчните изземат пердета заради дългове, посещенията в психиатриите се удовоиха

11 Юни 2010 / 11:06:18  
Банките изнесоха на търгове дори мебели на свои длъжници, за да погасят дълговете им, а посеяенията в психиатриите се удвоиха за последнте четири месеца.


GRR HOT 15: Слънце и Despina Vandi

11 Юни 2010 / 11:06:58  
Здравейте в един от най-слънчевите юнски петъци! София е облята от топла светлина и готова да потанцува с нашия GRR HOT 15. А той, както винаги, е шарен и разнообразен, с доста подскоци нагоре-надолу по позициите.


Борсови агенти и бизнесмени придвижвали „черните пари” на Сименс към политиците

11 Юни 2010 / 10:06:11  
Парламентарната комисия откри цяла пирамида за разпределянето на парите от „черните каси” на фирмата и поиска да бъдат отворени сметките на всички, които са част от нея – около 25 души от борсовия пазар и едри бизнесмени. В ръцете на Комисията, която проучва скандала за „черните каси” на Сименс, вече е списъка с имената на всички, които са получили рушвети от немската фирма. След като приключи с проучването на офисите на Сименс, Службата за преследване на икономически престъпления прибави към доклада си и пълния списък с имената - най-вече на журналисти и политици, които в най-скоро време ще бъдат публикувани.