Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Слънце и Despina Vandi

11 Юни 2010 / 11:06:58  GRReporter
1936 прочитания

Здравейте в един от най-слънчевите юнски петъци! София е облята от топла светлина и готова да потанцува с нашия GRR HOT 15. А той, както винаги, е шарен и разнообразен, с доста подскоци нагоре-надолу по позициите.

На първо място откриваме всеобщия любимец Сакис Рувас, който ни приканва да потанцуваме с него и свежото му Spase to hrono. Гръцкият чаровник най-после стигна заветната челна позиция, измествайки ексцентричната Lady Gaga. Тя, от своя страна, падна с една позиция и в момента се намира на второто стъпало със своето Telephone.

Явно трета и четвърта позиция по презумция са драматични и предлагащи всяка седмица разнообразие. Затова съвсем логично в днешното издание на GRR HOT 15 там отново има промени. С бронзов медал може да се похвали фенското Alors in Dance. Макар и паднало с една позиция надолу, парчето на Stromae все още е в челните редици на класацията ни, обещавайки поне няколко седмици занапред да ни кара да кимаме в такт с него и да се опитваме да припяваме текста. Четири по всичко изглежда е щастливото число за Rous. Гръцките сладури толкова са харесали тази позиция, че си я запазват от миналата седмица.

Под номер пет се подвизава издалата току що нов видеоклип Lady Gaga. Шантавата блондинка може вече да не властва над първата позиция, но определено с песента си Alejandro дава заявки за нов хит, който дълго време ще чуваме отвсякъде. Мелисес  и парчето им Krifa си запазват шестото стъпало в нашия чарт. За съжаление, не така седят нещата за игривото I agapi theli hrono на Кокина Халя, което тази седмица пада с две позиции. Вече можем да ги открием под  смятаното от много хора за щастливо число, а именно -  седем. Плътно зад тях с номер осем застава фурията Shakira и тематичното  за току що откритото Световно първенство  денс парче WAKA WAKA.  

Френският диджей David Guetta, който неведнъж ни е карал да танцуваме до полуда, бавно, но уверено се изкачва до номер девет в класацията ни. Пиано акордите на Memories и хипнотичният глас на Kid Cudi са само едно място пред българското Всяка година по същото време. Белослава и Орлин Павлов са рекордьорите за тази седмица, скачайки директно от подножието на GRR HOT 15 до десето място.

На единадесета позиция е вечната Άννα Βίσση. Гръцката певица не само че е Fabulous, но и с уверени крачки се е устремила към челната десятка на чарта ни. Дали другата седмица ще я достигне, зависи единствено от вас и вашите гласове.   До нея под номер дванайсет е  чаровницата  Каломира с лятната й мелодия Don't break my heart.  Поп принцесата си запазва реда от изминалата седмица и очаква малко по-настоятелно гласуване, за да се изкачи нагоре по музикалната ни стълбица.

На фаталното тринайсто място за разкош са Ъпсурт и Лора Караджова. Парчето им Мрън, Мрън прави лек подсок с една позиция и вече е пред кадифения глас на Galia. Нейната песен Другата част падна с едно място надолу и сега се подвизава под номер четиринадесет.

Новото предложение за следващите седем дена идва от още една институция в гръцката музика - Despina Vandi. Фаталната брюнетка преди броени дни обяви датата за новия си албум и логично сингълът от него Κομμάτι από την καρδιά σου намира място в шарения ни GRR HOT 15.

Какво обаче ще се случи и какви промени ще настъпят е въпрос на време и, разбира се, зависи изцяло от гласовете ви. Пожелавам ви много усмихнати юнски дни и до нови музикални срещи следващия петък. А дотогава – нека потанцуваме!

Категории: МузикаGRRHot 15 Despina Vandi sakir Rouvas Lady Gaga music chart
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus