Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 9, 2010

Гърците обичат екзотичните места

09 Юни 2010 / 22:06:24  
Председателят на Гръцката туристическа асоциация Василки Ская говори специално пред GRReporter за туристическия бизнес в Гърция, предпочитаните от гърците дестинации за почивка и промените в сектора в условията на криза.


Криза в корабния бизнес няма

09 Юни 2010 / 18:06:53  
Това показа изложението Посейдония, което приютява над 1800 компании-лидери в международния морски транспорт и услуги от 87 държави в света. За петте дни на маждународния форум се очакват над 10 хиляди посетители, като според организаторите приходите за местния туризъм само от това събитие тази година ще надминат 50 милиона евро.


Намерете забавление за през лятото за вашето дете

09 Юни 2010 / 14:06:19  

Идва лятото и децата излизат във ваканция, а родителите започват да се чудят какви забавления да им предложат и как да техните деца да си прекарат забавно и творчески времето, вместо да седят вкъщи пред телевизора. С всяка измината година детските лагери, но и местата, където детето може да се забавлява из града стават все повече и по-добре организирани.



Гръцкият парламент излезе с доклад с пет различни позиции по скандала с имотите на манастира Ватопед

09 Юни 2010 / 12:06:01  

Един доклад с пет различни гледни точки на петте парламентарни партии, излезе за случая със скандалното прехвърляне на имоти на манастира Ватопед. Представителите на петте партии, които участваха в комисията по случая не се споразумяха и не изявиха обща позиция в доклада, след като заседаваха 42 пъти и изслушаха показанията на 62-ма свидетели. Отговорност се приписва на 15 политици участвали в правителствата на ПАСОК и Нова демокрация в миналото.