Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 8, 2010

ПАСОК „отлюспи” Акис Цохадзопулос заради скандал с имоти

08 Юни 2010 / 13:06:13  

Второто действие на драмата на Акис Цохадзопулос се разви вчера в офисите на ПАСОК на ул. Харилаос Трикупис 50, когато бившият висш кадър на партията и близък сътрудник на Андрес Папандреу беше изправен пред Комисията за прозрачност, за да даде обяснения за имуществото си. След публикациите за имущественото състояние на г-н Цохадзопулос, се очаква утре ПАСОК официално да поиска „отлюспването” му от партията. Бившият министър в няколко правителства на ПАСОК каза, че са активирани механизми за неговото „политическо, морално и физическо унищожение.”Гърция няма да се върне към драхмата, потвърди правителството

08 Юни 2010 / 10:06:25  
„Няма да банкрутираме, няма да се върнем към драхмите, няма да бъдат предприети нови реформи” подчерта правителственият представител Георгиос Петалотис в опита си да успокои обществото, сред което все повече се раздуват мълвите, че Националната печатница е започнала да печати новите банкноти на драхмата.


Жестоко убийство на 80-годишен мъж от тийнейджърки за 10 евро

08 Юни 2010 / 09:06:42  
Двете ученички на 15 и 16-годишна възраст признаха, че са влезли в къщата на възрастния човек, за да пият вода и с цел да го оберат.