Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 13, 2010

Чужди медии критикуват „люто” гръцките национали. Алексис Дзорвас: ” Критиките към отбора са нелогични"

13 Юни 2010 / 21:06:33  
Нелогични и прекалено силни нарече вратярят Алексис Дзорвас критиките, които гръцките медии отправиха към националите след загубата им от Южна Корея


Плодовете в борбата с целулита

13 Юни 2010 / 19:06:48  
Лятото вече е тук и сезонът на отпуските наближава. На море или на планина идва времето, когато имаме най-голяма възможност да се насладим на слънчевите лъчи и да се заредим с положителна енергия. Всеки от нас иска да изглежда и да се чувства добре на плажа или около басейна. Много от нас разбира се сблъскват с въпроса: „Как ще изглеждам в новите си бански тази година?”


Полицай залови унгарска порно-звезда от мрежата на „Мистър Моника”

13 Юни 2010 / 12:06:01  

Още едно от „зайчетата” на най-големия европейски сводник известен с псевдонима „Моника” попадна в ръцете на полицията в Гърция. 22-годишната известна порно-актриса от Унгария с помощта на „Мистър Моника” си намира богати клиенти из цяла Европа срещу високо заплащане. Тя рекламирала прелестите си на сайта на чешкия сводник, от който могат да бъдат изпратени „по поръчка” както известни протно-звезди и манекенки от цяла Европа, но и ефирни същества известни от телевизионни предавания.



Пред прага на съгласие за името „Вардарска Македония”

13 Юни 2010 / 10:06:21  

Съвсем близо до споразумение се намират Гърция БЮРМакедония за името „Република Вардарска Македония” под натиска на САЩ и ЕС. Названието отговаря на гръцкото изискаване за географска насоченост, а и се използва от гражданите на страната, за да различат държавата от областта Егейска Македония в Гърция и Пиринска Македония в България. Преди една година съветникът на президента на БЮРМ Ристо Никовски официално подкрепи названието „Република Македония (Вардарска)”. Голямо значение има точната формулировка, с която ще бъде записано наименованието.



8 милиарда долара в полза на гръцкия фалит

13 Юни 2010 / 07:06:05  
Bank of America и Merryll Lynch сигурни, че Гърция ще разсрочи дълга си, “Гърците не могат да издържат дълго време на финансови ограничения, ще поискат нови 110 милиарда евро”, казва в интервю за седмичника “Кефалео” главният икономист на ING Роб Карнел