Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Полицай залови унгарска порно-звезда от мрежата на „Мистър Моника”

13 Юни 2010 / 12:06:01  GRReporter
3828 прочитания

Още едно от „зайчетата” на най-големия европейски сводник известен с псевдонима „Моника” попадна в ръцете на полицията в Гърция. 22-годишната известна порно-актриса от Унгария с помощта на „Мистър Моника” си намира богати клиенти из цяла Европа срещу високо заплащане. Тя рекламирала прелестите си на сайта на чешкия сводник, от който могат да бъдат изпратени „по поръчка” както известни протно-звезди и манекенки от цяла Европа, но и ефирни същества известни от телевизионни предавания.

Тарифата на 22-годишната унгарка започвала от 150 евро за половин час и достигала до 1000 евро за цяла нощ. „Горещата” секс-бомба била засечена от гръцката полиция, след като си пуснала реклама на сайта, че се готви за пътешествие до Атина, за да се срещне с гърци с „дебели портфейли”. Но попаднала в клопката на „моралната” полиция. Един полицай се представил за богаташ и й предложил да й поеме разходите за самолетен билет и хотел в Атина, за да преакара една нощ с него срещу заплащане от 1000 евро. Когато порно-звездата пристигнала в хотела, полицаят, който се представил за богат бизнесмен, пристигнал с швейцарска точност на срещата, разкрива новинарскияτ сайт Мандата.гр. Той бил толкова щедър, че предложил да й даде предварително заплащането за вечерта, която щял да прекара със страстната многообещаваща порно-звезда.

Но в момента, когато красавицата взела парите, полицаят й разкрил истинската си самоличност и й прекарал белезници. В багажа на 22-годишната унгарка били открити данни за мрежата на „Мистър Моника” с адресите му в Прага, Москва, Будапеща и Амстердам. Освен това полицията открила записани банкови сметки в различни европейски банки, в които 22-годишната внасяла процент от печалбата от всяка работа за „Мистър Моника”.

 

Категории: АктуалноОбществоКриминална хроника
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus