Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юли 6, 2010

Жената, която разведе Хрисохоидис за трети път

06 Юли 2010 / 16:07:09  
След неочакваната новина, че министърът на вътрешните работи Михалис Хрисохоидис се оженил за четвърти път, нямаше начин да не се поинтересуваме, коя всъщност е дамата на сърцето му и какво е правила преди да стане „госпожа Министерша”. Проучването на биографията на Мери Мцука ни отведе на различни интересни, даже тайнствени места, които дори не сме предполагали, че съществуват.


Investnet.bg прави България по-достъпна за инвестиции

06 Юли 2010 / 13:07:32  
Investnet.bg е интернет портал, в който може да се намери подробно синтезирана и актуална информация за икономическото състояние на страната и новите инвестиционни възможности в момента.


Паспорт на петгодишно починало дете използвал шпионинът, който избяга от кипърската полиция

06 Юли 2010 / 11:07:34  
Името на едно 5-годишно дете, което е починало в Канада било записано на паспорта на гръко-канадеца Робърт Кристофър Мецос, който е обвинен в шпионаж от САЩ.


FNAC се оттегля от гръцкия пазар

06 Юли 2010 / 10:07:10  
Затварят трите магазина Fnac в Атина, тъй като френската верига за мултимедийни и технологични продукти отбеляза загуби за 20 млн. евро в Гърция. Два от трите магазина преминават под контрола на нейния до вчера най-голям конкурент Ρublic. Икономическата криза и решението на мениджърите на Fnac да не инвестират в проекти, над които нямат 100% контрол, са основните причини за оттеглянето от гръцкия пазар.


Обновеният музей "Казандзакис" или Одисеята на духа

06 Юли 2010 / 09:07:08  
Без подкрепата на държавата критяните създават този първи по рода си частен личен музей на един писател, при положение че без подслон и до днес си остават творци от калибъра на К. Варналис, К. Паламас, Й. Сеферис, О. Елитис