Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юли 30, 2010

GRR HOT 15: Летен музикален бриз

30 Юли 2010 / 15:07:22  
Привет, музикални любимци. Отново е петък и отново е време за доза хубава музика. Тази седмица класацията ни наистина има огромни, неочаквани и доста непредсказуеми обрати. Това, естествено, се дължи на солидната ви активност през изминалите седем дена. Явно има доста фенове на U2 сред вас и играта ни Ви е провокирала да покажете предпочитанията си сред песните в GRR HOT 15.


Разби се военен Апачи, двамата пилоти загинаха

30 Юли 2010 / 15:07:13  
Официално причината за трагедията засега е неизвестна, но се смята, че е механична повреда, военният прокурор разпореди разследване


Домовете в хороскопа

30 Юли 2010 / 14:07:04  

Автор: Гали

В поредица от статии ще засегна темата за домовете в хороскопа. Дотук на места вече споменах за тях.

Ще дам кратко описание на значенията на домовете, тъй като те имат водещо значение при определяне задачите на всяка планета и оттам какво можем да очакваме тази планета да „облагодетелства” или да „разруши”.

Вече споменах, че по естествена природа, планетите условно се разделят на „добротворни” и „злотворни”. Това разделяне е условно, защото една добротворна по естествена природа планета, може да има за задача да носи неприятни събития в живота.



Полицията: Терористите не са 18-годишни!

30 Юли 2010 / 14:07:20  

Анализаторите мислят над изпратения от „Секта на революционерите” манифест за убийството на Сократис Голиас, докато от антитерористичната служба продължават да се ровят из личния лаптоп на 37-годишния журналист с надеждата да откpият следа – причината, заради която е бил нарочен за жертва.



Неплатежоспособност обяви община Пиреа

30 Юли 2010 / 13:07:13  

В икономическа безизходица се намира община Пиреа и от 13 август ще стане неплатежоспособна, което означава, че и служителите ще останат без заплати, каза кмета Панайотис Фасулас по време на пресконференция.



Стачката продължава!

30 Юли 2010 / 10:07:16  
На заседание собствениците на камиони решиха да продължат стачката си. От площад Караискаки на импровизирана демонстрация те тръгнаха към парламента, за да подадат петиция с исканията си, разказва Виктория Миндова.