Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Летен музикален бриз

30 Юли 2010 / 15:07:22  GRReporter
2720 прочитания

Привет, музикални любимци.

Отново е петък и отново е време за доза хубава музика. Тази седмица класацията ни наистина има огромни, неочаквани и доста непредсказуеми обрати. Това, естествено, се дължи на солидната ви активност през изминалите седем дена. Явно има доста фенове на U2 сред вас и играта ни Ви е провокирала да покажете предпочитанията си сред песните в GRR HOT 15.

За поредна седмица първото място е заето от Lady Gaga и Alejandro. Множеството гласове в полза на песента само доказват колко силни мелодии вади русата фурия, която някои първоначално заклеймиха като звезда – еднодневка. На второ място отново са свежите момчета от Ъпсурт и парчето Мрън Мрън. Българската песен се превърна в своеобразен летен хит и затова заслужено отново се кичи със сребърния медал в чарта ни. На третото място откриваме красавицата Rihanna. Песента й Te Amo се изкачва с една позиция и вече е в подножието на челната тройка.

С едно място надолу пада хаус парчето  Memories на David Guetta. Фретският диджей е само едно стъпало пред  още една силно изкачила се мелодия – Другата част на нежната Galia. Макар и поп балада, песента също може да се похвали като една от най-емблематичните за сезон лято 2010. Под номер шест откриваме сладурите Сантра и Кристо с игривото им Неска Фен Съм Ти. Гласовете Ви за техния хит бяха наистина внушителни през изминалата седмица и затова парчето скача в GRR HOT 15 с цели три позиции.

Седмото място е отредено за чаровния Сакис Рувас. Гръцкият Аполон отстъпва една крачка назад тази седмица с песента си Spase to hrono. Миналоседмичното ново предложение явно наистина ви е направило впечатление и затова в днешното издание на класацията ни то заема осмото стъпало. Така парчето Morena на Tom Boxer със закачливите вокали на Antonia автоматично се превръща и в нашия рекордьор за най-голям скок от цели седем места нагоре. Под номер девет пък е ритмичната мелодия Airplanes на B.O.B, която също се отправя нависоко с три места напред.

Непроменена остава десетата позиция, окупирана от граъцкия хип-хоп гуру Goin through и ударното му Mporo Ki ego. Миньончето Shakira също запазва положението си от миналата седмица и отново ни посреща под номер единайсет с песента WAKA WAKA. С една крачка във възходяща посока се изкачва разкошната Ελένη Φουρέιρα и скокливата й Μια νύχτα μόνο. Така песента вече е на дванадесетото място в GRR HOT 15.  Фаталната тринадесета позиция е отредена за един хит, станал емблематичен за 2010. Френското Alors in Dance на Stromae прави най-големия спад с цели шест позиции. В подножието на класацията ни откриваме почти съвършената Despina Vandi и песента й Κομμάτι από την καρδιά σου. Песента й пада с няколко места и очаква гласовете ви да я върнат обратно в играта.

Тази седмица новото предложение идва от България. Парчето „Frozen” на Стоян Петров идва като глъдка свеж въздух в летните жеги.  Впечатляващия клип перфектно пасва на красивата мелодия и разкошния текст. Единственото, което ни остава, е да видим дали певецът ще успее да провокира достатъчно активността ви в своя полза.

Докато обаче това стане известно, ще се разделим. Но не за дълго, а само за седем дена. Пожелавам ви много слънчеви моменти, море и усмивки. До нови музикални срещи!

Категории: МузикаДвет музиGRRHot 15 Lady Gaga Sakis Rouvas Rihanna
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus