Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Май 3, 2010

Агресивна приватизация и радикални реформи иска президентът на Атинската борса

03 Май 2010 / 17:05:08  
Отварянето на затворените професии и реформите в данъчната и социално-осигурителната система са само част от промените, които Гърция трябва да извърши в периода на възстановяване на позитивния си имидж пред международните пазари. Тов ае мнението на Спирос Капралос президент на Атинската фондова борса, който говори на икономическия форум „Digital economy forum: Развитието е цифрово”


Остри реакции отприщи обявяването на реформите

03 Май 2010 / 13:05:06  
Синдикатите сравниха състоянието на обществото с действащ вулкан, левите партии заявиха, че реформите няма да продължат само три години, а десетилетия, а десните партии алегорично заявиха, че управниците са превишили с дозата на лекарството, която е станала по-опасна от самата болест.


Вечерта на гръцките Оскари идва!

03 Май 2010 / 12:05:49  
Филмите „Стрела”, „Дълбока душа” и „Кучешки зъб” са фаворитите на Гръцката Кино Академия.


Младите и непримиримите

03 Май 2010 / 12:05:13  
Елени Костопулу е на 27 години и твърдо вярва, че единственият начин да достигнеш една победа е да се обединиш с други свои съмишленици и да се бориш докрай. Елени е един от многото млади хора в Гърция, на които им е дошло до гуша от корумпираната политическа система в страната, неравенството и несправедливостта. Твърдо вярва в социализма и смята, че днешната ситуация в Гърция е резултат от изконно грешната социално-обществена политика водена до момента в страната.