Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Официално режим на тока

03 Юли 2014 / 13:07:18  GRReporter
1541 прочитания

Часове след като синдикалните организации на служителите в Националната електрическа компания спряха 13 електроцентрали, компанията за управление на разпределителната мрежа обяви програмата за спирането на тока в различните региони в Гърция.

Спиранията на електрозахранването ще са с продължение от максимум един час. По-конкретно, днес в област Атика токът ще бъде спрян по следната схема:

От 11:00 до 12:00 в районите на Сакарамангас, Аспропиргос, Елевсина и Мандра.

От 12:00 до 13:00 в районите на Маратонас, Неа Макри, Рафина, Лаврио, Сунио, Анависос и Лагониси.

От 13:00 до 14:00 в районите на Кюрка, Капандрити, Каламос, Оропос и Инофита.

В Солун ще има прекъсване на електроподаването в регионите на североизток и изток от града, както и в предградията Епаноми, Терми, Нео Рисио, Триади.

Прекъсвания на тока ще има също на отделни места в регионите на: Драма, област Еврос, област Иматия, Кавала, Кастория, Килкис, Козани, Гревена, Ксанти, област Пела, област Пиерия, област Родопи, Серес, Флорина, Халкидики, област Виотия, област Евия, Кардица, Лариса, пбласт Магнисия, Трикала, област Фтиотида, област Евритания, област Фокида, област Етолоакарнания, област Арголида, област Аркадия, област Ахаия, област Илия, региона на Коринт и областите Лакония и Месиния.

От електроразпределителната компания предупредиха, че програмата за спиране на тока е приблизителна и не е изключено спиранията да продължат повече от час или да има промяна в определените региони.  Според официалното съобщение това може да бъде причинено от непредвидими фактори като внезапна повреда или спиране на някоя централа.

Потребителите могат да се обръщат за повече информация на телефон 210 6241860 през цялото денонощие, както и да се консултират със сайта www.deddie.gr .

Категории: Общество режим на тока стачка Национална електрическа компания
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus