Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Новият център на Солун в 4 минути

11 Април 2015 / 14:04:22  GRReporter
1380 прочитания

Проектът за реконструкция на крайбрежната зона на Солун получи нов импулс. Очаква се през лятото Новото крайбрежие да привлече много посетители.

Градината на Александър, Градината на следобедното слънце, Градината на пясъка, Градината на сянката, Градината на сезоните, Градината на Одисеас Фокас, Градината на Средиземноморието, Градината на скулптурите, Градината на звука, Градината на розите, Градината на паметта, Градината на водата, Градината на музиката – всички те са истинска атракция и радикално преобразяват и без това красивия град.

Преди няколко дни архитектът Продромос Никифоридис, автор на проекта по промяна на крайбрежието, публикува в профила си във Facebook впечатляващо видео за промяната на района.

Категории: Солун Ново крайбрежие проект реконструкция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus