Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Звезди гостуват на Ксанти

19 Август 2008 / 18:08:21  GRReporter
1118 прочитания

            Ако все още не сте били в Ксанти, имате хубав повод да отидете там. Градчето е много живописно, по родопски гостоприемно, а и в последната седмица на август и първата на септември предлага оживена културна програма в рамките на фестивала “Стария град”.


            Въпреки че носи името “Грозното пате” и че на първи поглед само деца ще се заинтересуват от него, този спектакъл, или по-точно моноспектакъл, предлага много повече. Защото това е ролята на живота на грозната Мария. Не знаете коя е тя? Още една причина да отидете в Ксанти в петък, 29 август, когато Ангелики Далиани ще се качи на сцената на открития общински амфитеатър в 21,00 часа вечерта. Ако сте гледали едноименния сериал, гръцкия вариант на популярната американска поредица Ugly Betty, знаете за какъв актьорски талант става дума. Ако не сте, представлението освен удоволствие, ще е и изненада. Която ще помните дълго.


            Любителите на поп музиката ще са напълно удоволетворени от концерта на Димитрис Кориалас и Евридики. Те ще чуят всички хитове на едни от най-нашумелите млади гръцки музиканти, включително и станалото популярно и в българските дискотеки танцувално парче Comme Ci Comme Ca, с което двамата участваха в конкурса Евровизия миналата година. Концертът е на 25 август, понеделник, от 20,30 часа, отново на сцената на открития общински амфитеатър. Ако предпочитате традиционната гръцка музика, точната дата да отидете в Ксанти е събота, 6 септември, от 20,30 часа на централния площад в града ще пее самият Дионисис Савопулос.  


            Фестивалът предлага за всеки по нещо. Открит турнир по тенис. Колоездачна обиколка на града. Предпремиерни прожекции на филми. Забавления за деца и възрастни.


           

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus