Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Морското пътешествие на Ципрас до остров Милос

18 Август 2015 / 12:08:21  GRReporter
1067 прочитания

Най-различни коментари в политическите среди и, разбира се, в социалните медии предизвика краткото посещение на Алексис Ципрас на остров Милос.

И то не защото гръцкият премиер си позволи кратка почивка навръх празника Успение Богородично, а защото, както посочват местни медии, той пристигнал на острова с частна яхта. Някои даже говорят за „луксозна яхта”, предизвиквайки множество коментари в социалните мрежи.

Потребители на социалните мрежи са открили в личния профил на депутата от СИРИЗА Павлос Полакис във facebook снимка на яхтата, която притежава.

Снимката е от миналата година и на нея се вижда въпросният плавателен съд. Става въпрос по-скоро за малка моторна лодка, наречена „Ора” (Време), която е доста далеч от определението за яхта.

Депутатът е придружавал Алексис Ципрас на остров Милос и се предполага, че те са пристигнали на острова с тази моторна лодка.

От кабинета на премиера все още не са коментирали случката.

 

 

 

Категории: Алексис Ципрас посещение Милос частна яхта моторна лодка
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus