Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Авг. 20, 2010

Актьорът Христофорос Папакалиатис готви изненада за новия сезон

20 Август 2010 / 22:08:23  
Изненада-хит за новия сезон готви актьорът Христофорос Папакалиатис. Този път темпераментният грък възнамерява да пусне своите фенове и най-вече фенки в дълбоки води като се превъплъти във... Волфганг Амадеус Моцарт


Дипломатически намеси спасяват играч на NBA, побойник на турнира "Акрополис" в Атина

20 Август 2010 / 17:08:19  
Ехото от юмруците в ОАКА стигна бързо до сръбските дипломатически среди. От Белград решиха да не чакат проблемът да се разрастне повече и възложиха на министъра на младежта и спорта Снежана Самарджич-Маркович да се заеме със случая по време на посещението си в Атина


Седем станаха жертвите на западнонилския вирус

20 Август 2010 / 13:08:29  
Издъхналите от комарната треска са пак възрастни хора със здравни проблеми. Броят на заразените от вируса достигна 77 души, от които 33 са в болница с енцефалит, а осем са в спешно отделение. Специалистите препоръчват да се взимат всички предпазни мерки във вид на мазила, мрежи за прозорците срещу комари, спрейове и да не се остава да залежава вода в саксии, в дворове и при миенето на пода у домовете.


Царска сватба на остров Спецес вдига на крак полицията

20 Август 2010 / 11:08:16  
Гръцкото лято приключва с аристократичната сватба на Николас Гликсбург, син на последния гръцки цар Константинос, който ще се ожени на остров Спецес за избранницата на сърцето си Татяна Блатник.


„Тази къща е моята” - Владетелите на домовете в хороскопа

20 Август 2010 / 08:08:49  
Дотук говорих за смисъла на аспектите и значението на домовете в хороскопа като области и поле за изява. Имах намерение да представя някои основни неща преди да навляза в детайлите.


Пазар от третия свят в центъра на Атина

20 Август 2010 / 01:08:32  
Доведени тук от желание да оцелеят имигрантите от Африка и Пакистан водят неравна битка с живота. Срещата с него е равна на сблъсък. Или той ще нокаутира тях или те него. Всеки ден е нов рунд с надежда за успех на финала.