Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Солунски бизнесмени и адвокати сред клиентите на убитата българка

11 Август 2014 / 17:08:32  GRReporter
1404 прочитания

Дни след като откри и арестува убиеца на 34-годишната българка в Солун, гръцката полиция се озова пред нови разкрития. Според репортажа на журналиста Лефтерис Биделас във вестник „Етнос” по време на обиска в квартирата на жената е бил открит нейният бележник, който съдържа ценна за продължаването на разследването информация. В текста се посочва, че до момента те не са открили улики за наличието на мрежа за проституция, а само, че жената е проституирала в квартирата си, като е приемала само определени клиенти.

Според репортажа жената, която според българските медии се казва Павлина Ангелова, а в документацията по случая се описва с инициалите Дж.П. си е записвала подробно данните на известните представители на солунския елит, които посещавали дома й. В бележника фигурирали имената на бизнесмени, адвокати и представители на рекламни агенции в Солун, които, както пише „Етнос”, са загубили съня си след убийството и последвалите го разкрития. Всички тези изключително известни в Гърция и доста богати мъже посещавали често квартирата на Павлина, за да ползват нейните секс услуги.

34-годишната жена успяла да си създаде много добро име сред светските кръгове и предлагала своите услуги на почитателите на садомазохистичните игри срещу високо заплащане. Известните й клиенти плащали дори по 1 000 евро на час. Според полицията тарифата започвала от 200 – 300 евро и растяла в зависимост от сексуалните фантазии, които жената се наемала да изпълни. Присъствието на гръмките имена в списъка с клиентелата й имало ефекта на „реклама” за уникалните услуги, които предлагала.

По време на проверката в квартирата й на улица „Прометеос” в центъра на Солун полицаите открили специално пригодена и оборудвана за изпълнението на садомазохистични игри стая. „Всички видни представители на местното общество са минали през нея”, заявил пред „Етнос” един от участвалите в проверката полицаи. Според източници в досъдебната преписка се посочвало, че жертвата на убийството проституирала в квартирата, в която живеела със съпруга си. Странно как, но в документите било отбелязано, че съпругът й си нямал и представа за тайния живот на Павлина.

Според статията 34-годишната жена платила с живота си тези екстремни секс игри. Тя била убита по време на сеанс със свой клиент – арестувания за убийството 28-годишен украинец. За него се твърди, че е имал странни сексуални предпочитания, които жената се наела да удовлетвори. По данни на полицията той я посетил в квартирата на 10 януари тази година. Данните сочат, че се тя се съгласила да участва в садомазохистични игри и да употреби кожен камшик и еротични помагала. Двамата обаче не се уговорили коя дума да употребят като знак, когато един от двамата пожелае играта да спре.

Според полицията в даден момент клиентът не можел да издържи повече на болката или променил мнението си и й казал да спре. Жената вероятно помислила, че това е част от играта и продължила да изпълнява ролята на „господарка” и не е осъзнала, че животът й се намира под опасност. Тогава 28-годишният мъж взел един нож и я наръгал на няколко места по шията. Според полицията яростта на нападателя била толкова голяма, че веднага след това се опитал да я удуши. По време на прегледа от съдебен лекар по шията на жената били открити множество смъртоносни рани.

Дж.П. била намерена в локва от кръв от съпруга си и негов приятел. Тя била облечена в „работните” си дрехи, а около нея били разпилени еротични помагала. От самото начало властите разбрали, че става дума за убийство със сексуални мотиви. Започнали разследването от списъка с клиентите на жената, за която се предполага, че е проституирала без знанието на съпруга си. Той бил един от първите привикани за разпит в полицията и когато там го попитали за наличието на описаната стая той отговорил, че тя била оборудвана така за лична употреба на двойката.

Отговорът му убедил разследващите, които го отписали от списъка на заподозрените за извършване на убийството лица, тъй като нямали уличаващи го доказателства. Според други източници съпругът на 34-годишната жена не се намирал в квартирата в продължение на часове всеки ден и доста често пътувал.

В хода на разследването властите открили, че няколко дни след убийството нападателят разказал за него на един свой приятел – 48-годишен грък. Той обаче не алармирал полицията за престъплението. От откритите на мястото на убийството улики полицаите стигнали до него. По време на разпита мъжът разказал какво признал пред него украинецът и веднага след това бил арестуван за укриване на престъпник.

Осем месеца след жестокото убийство солунската полиция успя да разкрие нишката на убийството по сексуални мотиви. Миналия четвъртък бе издадена заповед за ареста на 28-годишния украинец, който признал, че е извършил престъплението. Срещу него бяха повдигнати обвинения за преднамерено убийство и нарушение на закона за оръжията.

Категории: Криминална хроника убийство със сексуални мотиви българка Солун украинец арест садомазохистични игри
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus