Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

live Издирват украинец за убийството на Павлина Ангелова

07 Август 2014 / 11:08:51  GRReporter
1481 прочитания

8 месеца, след като 34-годишната българка Павлина Ангелова бе намерена мъртва в дома си в Солун, гръцката полиция съобщи, че е разкрила убиеца й. Той е 28-годишен украинец, който в момента се издирва от властите и който е обвинен в извършване на предумишлено убийство и в незаконно притежаване на оръжие. Според официалното съобщение на полицията извършителят сам признал пред свой сънародник на 48 години, че е убил жената. 48-годишният украинец също се издирва от полицията по обвинения в укриване на престъпление.
    Както  GRReporter вече писа, Павлина Ангелова бе намерена мъртва в дома си на централната солунска улица Промитеус от съпруга си и негов приятел в късните следобедни часове на 10 януари. Жената имала пробдни рани по гърлото и цялото тяло, а според електронното издание voria.gr до нея са намерени еротични помагала.
    И днес много гръцки медии твърдят, че жената е работила като проститутка и за място на срещите си използвала апартамента си, а убиецът бил нейн клиент. Няколко дни след убийството майката на Павлина Ангелова обясни пред bTV, че дъщеря й работела в барче в Солун. Наскоро била посетила родителите и детето си в Мездра, била в добро настроение. За последен път двете жени разговаряли по телефона ден преди убийството.

Очаквайте подробности.

 

Категории: Солун убийство на българка Павлина Ангелова издирван украинец гръцка полиция
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus