Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Еротични помагала до убитата в Солун българка

15 Януари 2014 / 13:01:35  Анастасия Балездрова
2039 прочитания

Полицейското разследване за откриването на убиеца на 33-годишната българка в дома й на улица Промитеос в Солун продължава, съобщиха от пресцентъра на полицията за GRReporter.

Според официалното съобщение на службата за случая, жената е била намерена убита в апартамента, където живеела в центъра на Солун от съпруга си и негов приятел в следобедните часове на 10 януари. Тя имала на шията си множество прободни рани, причинени от остър предмет.

От пресцентъра заявиха, че не могат да предоставят повече информация по случая, тъй като по него тече предварително разследване. Според солунския информационен сайт voria.gr до жената са били намерени еротични помагала.

Съпругът й е бил привикан в полицията да даде показания, като до момента не е ясно дали е бил задържан.

В изявление за bTV майката на убитата Павлина Ангелова каза, че дъщеря й е работела в „барче с кафе”. Тя допълни, че Павлина е посетила родителите и детето си в Мездра по време на коледните и новогодишните празници и заминала за Солун преди седмица.

Жената била в добро настроение и казала на майка си, че ще върне в Мездра след две седмици. За последен път двете жени разговаряли в четвъртък вечерта, ден преди жестокото убийство.

Очаквайте подробности.

Категории: Криминална хроника полиция убийство българка Солун еротични помагала
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus