Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Заловиха убиеца на 34-годишната българка

08 Август 2014 / 08:08:04  GRReporter
887 прочитания

Солунската полиция залови и арестува убиеца на 34-годишната българка Павлина Ангелова. По време на разследването властите събрали неоспорими доказателства, че той е 28-годишният украинец, когото издирваха от вчера. Срещу него са повдигнати обвинения за преднамерено убийство и нарушение на закона за оръжията.

Жената бе намерена убита в следобедните часове на 10 януари 2014 от нейния съпруг и негов приятел, също от България, в квартирата им в центъра на Солун. По шията й имало множество прободни рани, нанесени с остър предмет. Според източници от полицията вероятно става дума за убийство със сексуален мотив. Украинецът се очаква да даде показания пред следовател.

Както GRReporter информира още вчера,  няколко дни след деянието си убиецът разказал за него на един 48-годишен приятел - грък. Срещу мъжа е повдигнато обвинение за укриване на престъпник.

Категории: Криминална хроника убийство българка Солун украинец арест
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus