Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Пет задължителни летни аксесоара

20 Юли 2014 / 14:07:23  GRReporter
1553 прочитания

Летният стил трябва да съчетава както удобството, което изискват високите температури, така и елегантността, която искат да притежават всички момичета. И понеже стилът е въпрос на усет, а не на особени усилия или пък много средства, уверете се, че разполагате в гардероба си със следните 5 ключови аксесоара, преди да се впуснете в летни приключения.

И така, „въоръжили“ ли сте се със следните аксесоари, или още чакате разпродажбите?

Шалче

Цветните шалчета, копринени или от друга материя, са най-добрият начин да освежите един летен тоалет. Те придават цвят на дънките и едноцветните блузи, а освен това ви държат топло, когато влезете в охладена от климатик сграда. Има десетки начини да ги носите, можете да ги завържете на врата или върху косата си, или да ги използвате като колан върху едноцветна рокля.

Инвестирайте в шалче с добро качество, за да изкарате много лета с него и не се колебайте да изберете шалче с цветни щампи.

Шапка

Най-модният аксесоар през лятото е сламената шапка с широка периферия, която придава елегантност и на най-небрежния външен вид. Сламена шапка може да сложите и на сватбата, на която сте поканени, и на плажа, където ще отидете да се къпете. При това е необходима и защото предпазва от слънцето.

Изберете си шапка, или сламена, или от друга еластична материя, и я украсете с панделки и цветя по свой вкус. За предпочитане е белият, или сламеният цвят, а ако джобът ви позволява, може да си купите и още една шапка в по-ярък цвят за по-специални случаи.

Дамска чанта – тип плик

Не се измъчвайте в жегата мъкнейки големи чанти, пълни с неща, които не използвате никога през деня. През лятото се улеснете сами като предпочетете малките дамски чанти тип плик, които побират само най-необходимото. За по-голямо удобство, изберете чантичка с каишка, за да бъдат свободни ръцете ви, когато се наложи.

Без значение дали ще инвестирате в някой неутрален цвят за по-широка употреба, или ще ви очароват модните тенденции и ще изберете чанта в ярки цветове, можете да бъдете сигурни, че ще ви бъде много удобно и ще останете много доволни от нея.

Сандали на платформа

Летните сандали на платформа са най-подходящото и удобно съчетание между високите токчета и равните летни сандали. Сандалите на платформа са удобни за разходка, но и достатъчно елегантни, за да ги обуете с дънки или рокля. Носят се определено по-лесно от високите токчета, а от друга страна осигуряват по-добра опора от равните обувки.

Какъвто материал, цвят и дизайн да изберете, погрижете се да е на височина, която няма да ви измори след 10 минути ходене, а подметката да е максимално анатомична. Ще оцените добрия си избор след една дълга разходка по магазините.

Слънчеви очила

Слънчевите очила са не просто аксесоар, а необходимо средство за защита от слънчевите лъчи. Затова инвестирайте първо в качеството на стъклата, а след това доколкото ви позволява бюджетът в модната рамка.

Каквато форма и да изберете, слънчевите очила имат вълшебното свойство да ви направят така стилни, както никой друг аксесоар.

Без значение дали ще се увлечете по модните тенденции, или ще заложите на нещо класическо и сигурно, внимавайте очилата да подхождат на формата и размера на лицето ви. Така те ще ви предпазват от слънцето дълго време.

 

 

Категории: летни аксесоари модни тенденции слънчеви очила сламена шапка
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus