Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Нискокалорични ордьоври за вечерта на изборите

24 Май 2014 / 12:05:22  GRReporter
2059 прочитания

Повечето хора очакват гости, за да проследят заедно изборните резултати. И не искате да си развалите линията с пици, шишчета, бири. Сайтът clickatlife.gr ви предлага вкусни мезета без много калории.

Направете салата

Направете различни салата, с крехки, многоцветни и вкусни зеленчуци, без допълнителни сосове. Забравете майонезата, заместете я с кисело мляко, ако искате всички да са доволни

Пиле, едно light предложение

Можете да приготвите ордьоври с пиле, което е диетично и всички го ядат. Има и висока хранителна стойност. Съдържа 0,9 mg желязо на 85 грама и е евтино.

Картофи

Всички обожават картофките, и ако ги сложите във фурната с вкусен сос от кисело мляко няма да се отклоните от диетата си. Половин печен картоф съдържа само  85 калорииНе ги пържете обаче, защото тогава нещата се променят.

Препечени филии с CottageCheese

То е прясно и разхлаждащо, можете да го съчетаете със зелена салата, варени картофи или дори да го сложите върху препечена филия. 100 грама съдържат само 98 калории.

Скариди за гурме блюда

Една порция съдържа 180 калории и гостите ви ще са ентусиазирани. Имат висока хранителна стойност, и високо съдържание на две уникални антиоксидантни съставки- селен и астаксантин. Съчетайте ги със зелена салата, чили, соя и лимон.

Кисело мляко за десерт

Забравете калоричните чийз кейкове и сладоледи, и сервирайте кисело мляко с плодове. Половин чаша обезмаслено мляко с плодове съдържа само 85 калории. Лесно. Бързо и здравословно, киселото мляко е богато на хранителни съставки и е с малко мазнини и калории. Богато е на протеини, калций, витамини Β и D, и с право е в списъка на храните с най-високата хранителна стойност.

Категории: вечерта на изборите ордьоври калории хранителна стойност
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus