Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Мистериозните дами в луксозни джипове се завърнаха в централните атински хали

16 Април 2014 / 16:04:13  GRReporter
1906 прочитания

Тайнствените жени, облечени в черно, се появиха отново на централния атински пазар „Варвакиос агора“. Тяхната поява и поведение на добрия самарянин предизвика истинска суматоха.

Собствениците на различните щандове останаха с отворена уста, когато видяха 10 жени в черни луксозни джипове да харчат 50 000 евро, за да осигурят на най-бедните потребители всичко необходимо за празничната трапеза.

Без да разкрият самоличността си, дамите започнаха да пазаруват, а след това да раздават хранителните продукти на бедните.

Не е за първи път...

Председателят на пазара Клеантис Циронис каза, че дамите са се появили на пазара и са отишли при продавачите на месо, заявявайки, че искат да платят покупките на онези, които нямат нужните пари.

Той си ги спомнил веднага, тъй като същите дами се появили и преди Коледа и похарчили 20 000 евро, за да снабдят с хранителни продукти бедните.

Легендата оживя...

 

 

Категории: дами в черно добрият самарянин бедни потребители Варвакиос агора
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus