Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Евтин Великден срещу 35-60 евро нощувката

07 Април 2012 / 16:04:12  GRReporter
3202 прочитания

Изгубили сте доверие в гръцкия туризъм? Единственото нещо, за което не мислите е къде ще отидете за Великден, защото разходите ви се увеличават непрекъснато? И все пак предвидливите и организираните все още могат да избягат за няколко дни сред природата и да отпразнуват Великден според традиционните обичаи без да похарчат цяло състояние.

И за да ви го докажем ви предлагаме 12 дестинации, където срещу 35-60 евро на вечер (за двойна стая), можете да прекарате трите почивни дни (13-16 април) на Великден.

Остров Керкира (Корфу)

Хотел „Панорама-Керкира (Агиос Гордиос)-35 евро/нощувката

Снимка: http://www.agiosgordiospanorama.gr/

Panorama Hotel се намира в близост до интересни места, като плажа на Агиос Гордиос,  Глифада, и Ахилио. Разполага с ресторант, бар до басейна и един снек-бар. В общите помещения се предлага достъп до високоскоростен интернет (срещу допълнително заплащане). Хотелът има външен сезонен басейн, барбекю, и room service в определени часове.

За справки и резервации: http://el.hotels.com и www.agiosgordiospanorama.gr .

Μонемвася

Belessis House-Монемвася-50 евро/нощувката

Снимка:http://www.belessishouse.com

Belessis House се намира срещу крепостта на Монемвася, на 50 метра от плажа и разполага с двойни, тройни и четворни стаи. Двете му сгради са построени в традиционен стил, а стаите разполагат с климатик, хладилник и необходимите кухненски съдове за приготвянето на закуска.

За справки и резервации: http://www.booking.com и www.belessishouse.com .

Пилио (Агиос Власиос)

Къща за гости Терпу-Агиос Власиос, Пилио-50 евро/нощувката

Снимка: http://el.hotels.com

Къщата за гости Терпу се намира в село Агиос Власиос, Пилио, близо до плажовете на Пагаситико. Предлага безплатен кабелен и безжичен интернет в общите помещения, градина и бързо настаняване. Каменната сграда, която е на 200 години, построена в традиционен стил, е ремонтирана през 2005. Стаите са с изглед към морето и планината. Мебелите и интериорът напомнят историята на миналото, а съвременните удобства гарантират комфортен престой.

За справки и резервации: http://el.hotels.com и https://archontikoterpou.reserve-online.net .

Загорохория

Хотел „Арктурос”-Μонодендри-50 евро/нощувката

Снимка: http://www.booking.com

Arktouros Hotel се намира в село Монодендри, в живописния район на Загори, на  1060 метра надморска височина. Разполага с ресторант с камина, 24-часово обслужване на рецепцията, а в общите помещения се предлага безплатен Wi-Fi. Хотелът се намира на 40 км от Янина и на 10 км от Дефилето Вико. Всяка сутрин се сервира традиционна закуска. Целодневният ресторант–кафе–бар предлага местни пити и сладкиши на обяд и вечеря. Гостите могат да ползват също така и room service.

Категории: Великден хотели евтини дестинации справки резервации
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus