Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Антитерористите заловиха още шестима от “Конспирацията на огнените ядра”

30 Април 2013 / 19:04:43  GRReporter
998 прочитания

Гръцките антитерористи заловиха шестима членове на групировката “Конспирация на огнените ядра, които издирваха от няколко месеца. Според разследващите власти някои от заловените са участвали както в опита за банков обир във Велвендо в Северна Гърция, така и в бомбения атентат в търговския център “The Mall of Athens”. Малко по-късно единият от тях бе освободен.

Шестимата души са били арестувани в жилище и кафетерия, които се намират на булевард Декелиас в атинското предградие Неа Филаделфия.

Двама от тях са анархистите, за които бяха издадени заповеди за арест за участие в банковия обир в село Филотас до Флорина през ноември миналата година.

Друг от заловените вече е занимавал полицейските власти в миналото. За другите двама все още не е ясно дали са участвали в стари нападения.

Категории: Криминална хроника антитерористи Конспирация на огнените ядра арести
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus