Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

40 известни солунчани позират голи в подкрепа на кампанията срещу СПИН

05 Декември 2013 / 13:12:52  GRReporter
1936 прочитания

40 известни жители на Солун позираха тази година голи пред списание ADORE, за да подкрепят кампанията за борба с вируса на СПИН, чиято кулминация е 1 декември.

Списанието е притурка на солунския вестник Македония, а приходите от продажбата му ще отидат в сметките на Националния център за борба със СПИН в северна Гърция и на клиниката за специални инфекции към солунската болница АХЕПА.
    

Сред позиралите е и кметът на Солун Янис Бутарис, но неговата снимка впоследствие на попада в селекцията на издателите. Днес обаче тя бе показана публично. Фотографът е Стела Караяниду.
    

Сред останалите известни солунчани са и първата жена олимпийски шампион на Гърция, лекоатлетката Вула Патулиду.
    

От списъка не може да липсва и изгряващата порнозвезда и красив модел Надя Серлиду.
    

За кампанията в подкрепа на битката със СПИН голи позираха и депутатката от Нова демокрация Елена Рапти, мис Гърция 2010 Анна Прелевич, музикалната група Onirama, Христос Забунис, Алекос Сисивотос.

 

Категории: списание ADORE известни солунчани голи снимки кампания срещу СПИН Янис Бутарис кмет на Солун
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus