Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

НОИ дава информация за хората с осигурителен стаж в Гърция

23 Юли 2015 / 12:07:32  GRReporter
1461 прочитания

Националният осигурителен институт (НОИ) информира, че на интернет страницата на институцията (www.nssi.bg) е публикувана полезна за тях информация за с гръцки осигурителен стаж. Това съобщава сайтът actualno.com. НОИ отговаря във връзка със зачестилите запитвания от страна на лица с гръцки осигурителен стаж относно условията за реализация на пенсионните им права в Гърция.
Публикацията предоставя информация за необходимите данни, с които всяко лице трябва да разполага за удостоверяване на гръцки осигурителен стаж и за преценка правото му на гръцка пенсия. Информацията съдържа и описание на основните причини, поради които е възможно да се спре изплащането на гръцка пенсия.
В текста присъства още информация за издаването на гръцки осигурителен номер (А.М.К.А.) и гръцки данъчен номер (А.F.M.), изискуеми от институциите още в началото на всяка процедура по пенсиониране и необходими при постановяване на решение и отпускане на пенсия.

Категории: гръцка пенсия Национален осигурителен институт ИКА данъчен номер причини за спиране на пенсията
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus