Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Март 7, 2013

Стурнарас иска още пари от Европа

07 Март 2013 / 19:03:09  
Искаме от Европа инвестиции и стимули за развитие на икономическия ръст, заяви гръцкият министър на финансите пред заместник-председателя на Европейския парламент Отмар Карас след срещата им в Атина тази седмица.


Рушветите в частния сектор по-високи отколкото в държавния

07 Март 2013 / 19:03:15  
Междувременно атинската прокуратура започна наказателно гонение срещу трима бивши министри. Ще седнат на подсъдимата скамейка за укриване на данъци.


Сблъсъци и сълзотворен газ срещу златната мина в Халкидики

07 Март 2013 / 15:03:13  
Според официалното съобщение на полицията около 400 жители са блокирали провинциалния път Гомати-Йерисос и не са позволили на полицейските сили и съдебните власти да претърсят домовете на задържаните за нападението срещу рудника на Hellas Gold LTD.


Свързват пожарникари с умишлени палежи

07 Март 2013 / 13:03:42  

Трима високопоставени служители от Дирекцията за разследване на умишлените пожари напуснаха без обяснение службата си малко след разкриването на престъпна група. Официална информация сочи, че тримата служители в противопожарните сили са напуснали поста си като “личен избор” в рамките на реформата в силите на сигурността, но изданието Вима съобщава, че рокадата е била наложена след разкрития на разследващите служби. Неофицилната информация ги свързва със съмнителни палежи.



live Има данни, че едрият бизнес подпомагат финансово Златна зора

07 Март 2013 / 11:03:36  
Корабни магнати, известни адвокати и една банка са дали пари на ръка на неонацистите според журналистическа информация, изнесена на дискусия в Съюза на журналистите в Атина.