Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Март 21, 2011

Хрисохоидис обещава да премахне гарантираната печалба на търговците с плодове и зеленчуци

21 Март 2011 / 21:03:59  
След включването на Гърция в спасителния план на Европа и Международния валутен фонд, средиземноморците все още се борят със старите си навици да „купуват” общественото спокойствие с обещания за минимална печалба и сигурни доходи. Липсата на ликвидност и свръх непроизводствената държава обаче изчерпаха всички възможности на сегашното управление да поддържа тази политика.


Без задълбочен бизнес анализ оцелелите компании ще са последователи, а не лидери

21 Март 2011 / 18:03:26  
Потоците от информация, които се генерират от различни носители в бизнеса издигнаха конкурентостта, търсенето и предлагането в света на съвсем различно ниво. Това предизвика и нуждата от нови, по-задълбочени методи на разпознаване на развиващите се тенденции на пазара и отгатването на потребителското предпочитания, като гаранция за успех.


Гръцката комунистическа младеж подпали европейския флаг заради войната в Либия

21 Март 2011 / 17:03:09  
Ученици и студенти изискаха затваряне на НАТОвските бази в Гърция и оттегляне на гръцките военни самолети и кораби от Либия.


Wikileaks: Папандреу с антиамерикански коментари, Самарас, Бакояни и Караманлис "приятели" на САЩ

21 Март 2011 / 11:03:34  
Караманлис наречен "Буда на гръцката политика", Самарас по-подходящ за външен или финансов министър, Бакояни била "избраничката на американците"


ОДИСЕАС ЕЛИТИС ИЛИ ПОЕЗИЯТА КАТО СБЪДНАТА ПРОЗРАЧНОСТ НА ЧУВСТВАТА

21 Март 2011 / 09:03:27  
В годината, посветена на нобеловия лауреат и в международния ден на поезията Здравка Михайлова разговаря с неговата спътница и муза Юлита Илиопулу