Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Апр. 21, 2010

Гърция алармира: „Помислете преди да влезете в еврозоната”

21 Април 2010 / 20:04:00  
Председателят на Националната конфедерация на гръцките търговци Василис Коркидис предупреждава: "България трябва стриктно да спазва строгите изисквания, вписани в Пакта за стабилност и развитие. Влизането в еврозоната е една много сериозна стъпка, която лишава държавата-членка от вземане на самостоятелни решения за бъдещето на паричната политика на страната."


Пазарите се изнервиха в първия ден на преговорите между Атина, ЕС и МВФ

21 Април 2010 / 17:04:11  
Гръцкият spread-показател премина психологическата бариера от 500 пункта, cds-застраховките бележат рекорд, атинската борса и еврото падат


Над 100 хиляди собственици на недвижими имоти в черна дупка между два закона

21 Април 2010 / 15:04:10  
С встъпването си в длъжност новият министър на градоустройството и околната среда Тина Бирбили анулира до тогава действащия закон на предшественика си Георгиос Суфляс и даде шестмесечна „амнистия” на собствениците на незаконни постройки.


Терористите използвали пазара за камуфлаж

21 Април 2010 / 13:04:34  
Откритият пазар, който всеки четвъртък се организира на улица Идра, е бил най-доброто прикритие за терористите, за да пренасят оръжията си в апартамента-явка в Кипсели и да остават незабелязани. Сред множеството камиони, които паркират, за да разтоварят стока, сред народа и кашоните със продукти, големите пакети с експлозиви и оръжие вкарани в кооперацията са останали незабелязни от съседите, съобщава вестник Етнос.


Място на събитието: Солун

21 Април 2010 / 11:04:29  
„Любовният град” Солун, както е известен сред гърците, приветства началото на 21-та Международна Среща на фотографите с десетки изложби на тема „Топос”, които ще продължат от април до септември месец.