Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Атина Онасис ядосана на Рибольовлеви

01 Юли 2014 / 10:07:25  GRReporter
2137 прочитания

Много недоволна и дори ядосана на руския олигарх Дмитрий Рибольовлев е единствената наследничка на гръцкия милиардер Аристотел Онасис – Атина.

Според публикация в гръцкото списание Ciao причината е остров Скорпиос и по-конкретно начина, по който го използват той и дъщеря му Екатерина. Много преди да подпишат договора за продажбата на йонийския остров Атина предупредила Рибольовлев, че новият собственик трябва да уважи напълно историята и да запази стила на острова, да запази някои от постройките и най-вече оползотворяването на Скорпиос да е напълно в духа на традицията, която оставил дядо й Аристотел.

Година след продажбата на острова Атина отчита, че уговорката не е спазена от новите собственици и според източници казала пред приближени до нея хора: „Не знаех, че ще превърнат Скорпиос в дискотека”.

Източници твърдят, че Атина е недоволна и от сумата, която получи от Дмитрий Рибольовлев за острова. Тя смятала, че е могла да го продаде за много повече пари.

Това е била и причината за отказа й да присъства на партито за рождения ден на Екатерина Рибольовлева на Скорпиос миналия месец. Атина отказала учтиво, като се позовала на задължения, които не й позволявали да отиде, но според източници причините са по-дълбоки.

От една страна е желанието й да стои встрани от всичко, което я свързва със семейството на майка й и от друга – фактът, че съжалява за продажбата на Скорпиос, но не от сантиментална, а  от чисто финансова гледна точка. 

Категории: Атина Онасис Скорпиос Дмитрий Рибольовлев остров продажба Аристотел Онасис
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus