Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Шивачът на Джеймс Бонд облича атиняни за два дни

08 Декември 2015 / 11:12:22  GRReporter
1096 прочитания

Тимъти Еверест – шивачът, който облече Даниел Крейг в ролята му като Джеймс Бонд в два от последните филми от поредицата („Координати: Скайфол” и „Спектър”) пристига в Атина, за да облече стилните, но и състоятелни атиняни.

В продължение на два дни Еверест ще се намира в бутик в аристократичния квартал Колонаки, където ще шие костюми по мярка за гръцките си клиенти.

Освен дрехите на британския супер агент талантливият шивач е ушил костюмите и на главните герои в много други филми като първите два от поредицата „Мисията невъзможна”,  „Mamma mia!”, „Изкупление” (Atonement), „Широко затворени очи” (Eyes Wide Shut), „Мъжът от U.N.C.L.E.” (The Man from U.N.C.L.E.), „Дама, поп, асо, шпионин” (Tinker Tailor Soldier Spy) и „Приказки от метрото” (Tube Tales).

Еверест е предпочитан от много световни звезди в различни области, които му възлагат да изработи костюмите им по официални и специални поводи. Пример за това е Дейвид Бекъм, който се доверил на известния шивач за да ушие сватбения му костюм.

В списъка на клиентите на Тимъти Еверест се намират още Мик Джагър, Трейси Емин, Тилда Суинтън, Бенедикт Къмбърбач, Ралф Файнс, Том Круз, Джей З, Деймън Даш, Колин Фарел, Джарвис Кокър, КД Ланг, Тиндърстикс, Томи Хилфигер, Даниел Радклиф. 

Категории: Светски лабиринт Мода и стил световноизвестен шивач Тимъти Еверест бутик в Колонаки Джеймс Бонд Дейвид Бекъм
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus