Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Атина Онасис блесна като шаферка на сватбата на сестра си

16 Септември 2013 / 13:09:07  GRReporter
6333 прочитания

Английският Daily Mail публикува снимки от рядка публична поява на Атина Онасис. 28-годишната наследничка на богатата гръцка фамилия, която наскоро продаде семейния остров Скорпиос на руския милиардер Дмитрий Рибольовлев се появи като шаферка на сватбата на доведената си сестра.

Булката Садрин е дъщеря на бащата на Атина, Тиери Русел и втората му съпруга Мариана Ладхеидж.
    Атина се появи в компанията на любимия си Алваро де Миранда Нето, или на галено наричан Дода. Въпреки дъждовното време беше в очевидно добро настроение и блестеше в красива копринена рокля в бледорозов цвят.
    Сватбата на Садрин се състоя в малкото френско селце Вилени, близо до имението Бонвиле, притежание на Тиери Русел, в същата църква, където той се е венчал със съпругата си Мариана.
    Младоженците си тръгнаха от църквата с изискан Ролс Ройс.
    Атина Онасис беше посрещната с подобаващо внимание на сватбата, тъй като тя обикновено предпочита да води по-спокоен живот в бразилския град Сао Паоло и рядко посещава светски прояви.

 

Категории: Атина Онасис Тиери Русел Алваро де Миранда Нето сватба шаферка Франция доведена сестра
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus