Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Уточнение на Пощенска банка във връзка с назначаването на Георгиос Провопулос

12 Октомври 2015 / 10:10:19  GRReporter
1326 прочитания

По повод вчерашната информация на GRReporter, че бившият управител на Банката на Гърция Георгиос Провопулос става председател на Управителния съвет на българската Пощенска банка, в редакцията се получи следното уточнение от Пощенска банка:
    "Джордж Провопулос ще бъде новият председател на Надзорния съвет на Пощенска банка. Всички останали членове на Надзорния съвет остават непроменени, както и членовете на Управителния съвет (Петя Димитрова - главен изпълнителен директор и председател на УС, Димитър Шумаров – изпълнителен директор, главен финансов директор и член на УС, Асен Ягодин – изпълнителен директор и член на УС, Йордан Суванджиев - главен директор „Управление на риска“ и член на УС). Българската Пощенска банка по подобие на всички банки, опериращи на пазара, има двустепенна система на управление.
    Назначението на г-н Провопулос ще бъде факт след официалното одобрение на българските регулаторни власти. "
    Дължим да съобщим на нашите читатели, че грешката е допусната в официалното съобщение на гръцката Eurobank до медиите, където се съобщава, че г-н Провопулос поема длъжността председател на Управителния съвет.

Категории: Пощенска банка Георгиос Провопулос назначение Банката на Гърция Eurobank Надзорен съвет
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus