Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Четири гръцки компании сред 110-те най-добри в Европа

10 Февруари 2016 / 17:02:07  GRReporter
1281 прочитания

Четири гръцки компании се нареждат сред най-добрите в Европа. Това показаха резултатите от втория етап на конкурса European Business Awards. Победилите 110 компании получиха почетната награда “Ruban d’ Honneur”.

Четирите гръцки компании са от различни сектори:

Coffee Island - производство и търговия с кафе, наградена с наградата Elite за стратегия на развитие на годината

Megas Yeeros – търговия с месо за гирос (дюнер), получила наградата за внос и износ

Pharmadata – фармацевтична компания, носител на наградата за насоченост към потребителя

Vikos – компанията за бутилиране на минерална вода и безалкохолни напитки, носител на наградата „Бизнес на годината” с оборот от 26 – 150 милиона евро.

Освен това четирите гръцки компании ще участват във финалния етап на конкурса, където ще се състезават за отличието „Най-добра компания в Европа” в съответните категории. Същевременно до 26 февруари е в ход гласуването от страна на публиката, която ще излъчи своя „Национален шампион” сред националните шампиони във всяка страна. Резултатите ще бъдат обявени на 7 март.

Националните шампиони на всяка страна ще продължат да участват в гласуването, но вече на европейско ниво с цел да бъде излъчен „Европейски шампион на публиката”. Компанията, която ще спечели тази титла ще бъде обявена на финала на конкурса в края на юни.

European Business Awards са единствените бизнес награди за отличие и най-добри бизнес практики в Европа. 

Категории: ИкономикаКомпании European Business Awards
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus