Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Отстраниха представителката на Гърция от конкурса Мис Свят за лошо поведение

07 Декември 2015 / 15:12:10  GRReporter
2278 прочитания

Гърция остана без представител на световния конкурс за красота Мис Свят, който ще се състои на 19 декември в китайския град Сания, тъй като избраната да участва в него бе отстранена от съревнованието. Според информация в официалния сайт на конкурса причината е лошото поведение, което проявила Теодора Даниела Де Мораис Мосхури.

Тя  зае второ място на гръцкия конкурс за красота Star Hellas, но бе избрана да представи страната на конкурса за Мис Свят, тъй като победителката Катерина Галяцату не могла да замине за Китай по семейни причини.

В съобщението на организаторите обаче не се посочва в какво се е изразило провинението, довело до изключително рядкото налагане на мярката за отстраняване от конкурса. Единственото сигурно е, че Мосхури се е върнала обратно в Гърция миналата сряда.

Организаторът на гръцките конкурси за красота Василис Превелакис потвърди тази информация, но отрече, че причината за анулирането на участието на Мосхури е лошото ѝ поведение. „Във вторник вечерта ми се обадиха организаторите и ми казаха, че близък роднина на Теодора има проблем и ще се подложи на операция, както и че тя е в лошо психическо състояние и ще се върне обратно. Теодора се върна в Гърция по лични причини”, заяви Превелакис в телевизионно предаване.

Той посочи, че Мосхури се е намирала в Китай в продължение на 2-3 месеца. „Никой от нас не заминава заедно с момичетата на мястото, където ще се проведе конкурсът, защото става дума за период от цял месец, а и участничките следват много строга програма”.

След този развой на събитията Гърция ще остане без представителка на конкурса за Мис Свят, тъй като времето до 19 декември не е достатъчно, за да бъде изпратена друга участничка. 

Категории: Гръцка участничка конкурс за Мис Свят Теодора Даниела Де Мораис Мосхури Китай
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus