Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Replay представи в Миконос за първи път колекцията пролет-лято 2016

11 Май 2015 / 11:05:01  GRReporter
1677 прочитания

Италианската водеща модна компания REPLAY избра гръцкия остров Миконос, за да представи новата си колекция Spring Summer 2016, като посрещна над 700 гости (висши служители, сътрудници на компанията, както и 100 журналисти) от 50 страни в света.

Присъстващите имаха удоволствието да се насладят на едно уникално Fashion Show, на фона на вълшебния залез в Nammos Beach Club. По време на модното дефиле новата колекция бе представена от 40 модела, сред които супер моделите Alessandra Ambrosio, Bar Rafaeli, Sara Sampaio и Bregje Heinen.

Домакин на проявата, както и на партито след модното ревю, бе Matteo Sinigaglia, главен изпълнителен директор на Replay. Той се появи облечен в стил “Destroyed Denim”, отразяващ стила на SS 16 Collection.

Както заяви Matteo Sinigaglia, «Миконос е идеалното място да посрещнем с добре дошли нашите приятели и да представим SS 16 Replay Collection. Атмосферата на този прекрасен остров отразява ДНК-то на нашия бранд: това е мястото, където всичко може да се случи и да се родят нови тенденции».

Константинос Цувелекакис, представител на Replay, коментира на свой ред: «Горди сме, че осъществихме в Гърция, при това с огромен успех, най-важното събитие на Replay, което привлича вниманието на целия свят. Благодарим на община Миконос за безценната помощ».

 

 

Категории: REPLAY модна колекция Миконос супер модели Alessandra Ambrosio Bar Rafaeli Sara Sampaio Bregje Heinen.
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus