Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Прелестна визия в празничната нощ

22 Декември 2014 / 12:12:20  GRReporter
3420 прочитания

Симона Пеева
     

Едно от нещата, които най-много вълнуват съвреммената жена по време на празниците е как да изглежда добре. За дамите, които тази година ще празнуват навън, на ресторант, на концерт, на парти или където другаде решат, имаме специални съвети за Вас. Христина Ставриди има свой собствен канал в популярната мрежа за видеосподеляния YouTube, и хиляди фенове, които следват нейните съвети. Днес съветва читателите на GRReporter как да се гримираме и как да се облечем за празничната нощ. Христина се отличава с елегантния си и семпъл стил и разкрива детайли за себе си и ни предлага няколко простички идеи как да постигнем зашеметяващ резултат с външността си.

    Можеш ли да помогнеш и на читателите ни да изберат заедно с теб идеалната визия за вълшебната Коледна вечер? Какво ни предлагаш за грим и дрехи?

    Бих посъветвала всяка една от вас да сложи това, което я кара да се чувства прекрасно. Всички имаме различен стил и трябва да облечем онова, което ни дава най-много самочувствие, било то boyfriend дънки за небрежна визия, за разходка с компания, или класическата черна рокля за луксозна вечеря в хубав ресторант. За гримирането, бих посъветвала да изберете продукти, които ви предоставят свежа и сияйна кожа. За тези, които искат да подчертаят очите си, една страхотна и класическа „cat eye” визия винаги печели погледите.  Ако ви харесват ярките червила, предпочетете мат цветовете и сложете много спирала без очна линия за равновесие, без преувеличаване.
 
    Има ли нещо, което искаш да пожелаеш на читателите ни и кое е твоето коледно желание?

    Здраве и любов, нищо не е по-важно. Да се грижим за себе си, за да можем да се грижим за другите, които имат нужда от нас. Да обичаме и да го показваме. Светът вече е дистанциран, завистта и порочността доминират и тези, които наистина обичат, се страхуват да го покажат. Да направи всеки от нас промяната, която иска да види в света.

    Ти самата къде ще отидеш на Коледа? Решила ли си какво ще облечеш и как ще се гримираш за коледната вечер?

    Тази година за Коледа ще съм със семейството си в Йерусалим. За да съм честна, не правим нищо специално. Събираме се вкъщи, носим удобни дрехи, хапваме, говорим си и се смеем с часове. Не е ли това най-важното на празниците и без това? Когато дойде моментът да изляза с приятелите си, ще облека нещо семпло и удобно. Тази година ще си облека „тотално черен, небрежен, шик” аутфит със „statement” обеци. За гримирането, ще предпочета всекидневното ми свежо лице, като подчертая очите си. Искам да се чувствам комфортно и да не се притеснявам, че ще размажа навсякъде червено червило!

    Какви са плановете ти за новата година?

    Надявам се 2015 да е по-добра година за всички, изпълнена с изобретателност. Искам да успея да посвещавам повече време за канала си, но и да се справям добре в университета, разбира се. Паралелно с всичко това, ще продължавам всекидневното си усилие да стана по-добър човек, защото мога да съм.

    Какво не знаем за тебе?
    Може би, че съм на 22 години, имам гръцко-палестински произход и съм от Йерусалим. Студентка съм в университета по право в Атина и докато пораствах се занимавах с много и радлични неща като музика, пеене, карате, волейбол и други спортове.
 
    Как и кога започна да качваш видеа в канала си и какво основно показваш в тях?

    Стартирах канала си през април 2013. Тогава той беше главно за модата. По-нататък, след като започнаха да се свързват с мен различни марки за продукти за гримиране и се съгласих да си сътрудничим, към канала прибавих теми за гримиране и красота. Винаги ми е харесвало да гледам видеа в YouTube, но никога не съм вярвала, че аз самата ще имам свой канал, понеже там не бях в свои води. След като ме убедиха приятелките ми и го стартирах, главната причина, поради която не го изоставям е уважението на хората за това, което им предлагам. Днес, всичко трябва да е преувеличено и перфектно, което ни кара да се чувстваме зле за себе си. Уважението към простота е изчезнало и искам отново да се появи, чрез канала ми. Мотото ми е „по-малкото е повече”. Аз съм едно семпло момиче, което има обикновен живот и просто му харесва да се грижи за външността си, без да прекалява. Искам да покажа, че една жена може да е активна, умна, но и поддържана, това зависи просто от равнонвесието.
 
    Коя е най-положителната страна на това, с което се занимаваш и, ако съществува, какво те затруднява във връзка с канала ти?

Категории: красиви в празничната нощ Коледа със стил как да се гримираме тоалети за Новогодишната вечер
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus