Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Един милион евро подкуп за морски маршрути в Егейско море

08 Август 2008 / 08:08:28  GRReporter
837 прочитания

            Атинският прокурор Исидорос Доякос повдигна обвинение за подкуп срещу сътрудник на бившия министър на Егейските острови Аристотелис Павлидис, в момента депутат от управляващата Нова демокрация. Обвинението е повдигнато след като собственикът на корабната компания SAOS Фотис Манусис представи доказателства, че е изплатил 1 милион евро подкуп на сътрудник на Павлидис, за да бъде разрешено на компанията му да извършва маршрути по отдалечени острови в Егейско море.


            Според прокурора не е изключено и самият бивш министър да е замесен в „сделката”. От своя страна както Аристотелис Павлидис, така и сътрудникът му Панайотис Захариу, който участвал в „преговорите” с корабния магнат отричат да са взимали каквито и да е пари от Манусис. Според депутата от Нова демокрация, той е жертва на инсинуациите на собственика на SAOS, който го шантажирал, че има доказателства за подкупи и от други компании.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus