Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Екшън на магистралата Солун-Атина

28 Юни 2008 / 18:06:07  GRReporter
1107 прочитания

            Големи задръствания се образуваха по магистралата Солун-Атина и в двете посоки, след като младши лейтенант от полицията в Кардица се скара със съпругата си и заплаши да убие сестра й, която живее в Атина. Трилърът започна в събота сутринта, когато избухнал скандалът между двамата съпрузи в Кардица. Младата жена напуснала къщата и се обадила в полицията, че мъжът й я бил и заплашил да убие сестра й, която живее в Атина.


            Полицията веднага блокирала магистралата Атина-Солун и в 8,15 часа сутринта младши лейтенантът бил открит в автомобил на магистралата на изхода за атинското предградие Кифизия. Колегите му го приканили да напусне автомобила, но той отказал. Обърнал колата към Ламия, но на изхода за Афинди полицията блокирала пътя със спрени автомобили и той бил принуден също да спре. Излязал от колата си и започнал да проверява автомобил по автомобил, докато накрая открил полицейска кола с оставени на нея ключове.


            С тази кола продължил по пътя за Ламия, като две полицейски коли го следвали отблизо. В района на Камена Вурла обърнал движението и отново се насочил към Атина. За щастие бензинът му свършил и полицаите успели да го заловят.


            Младият мъж страдал от психично заболяване и нееднократно е бил освидетелстван от психиатър. Защо е останал на служба в полицията е предмет на вътрешното разследване, което е разпоредил директорът на гръцката полиция Василис Циатурас.


 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus