Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Похитителите освободиха Георгиос Милонас

23 Юни 2008 / 15:06:58  GRReporter
833 прочитания

            Трилърът с отвличането на солунския бизнесмен Георгиос Милонас приключи точно в 01,15 часа  през нощта в понеделник, когато той най-неочаквано се прибра вкъщи. Милонас бе отвлечен на 10 юни, когато се прибирал вкъщи около полунощ. Похитителите бяха поискали 50 милиона евро откуп. От полицията съобщиха, че продължава разследването за издирването на похитителите.


 


Около 11,00 часа на обяд лично Георгиос Милонас излезе пред дома си и направи кратко изявление за медиите. Той благодари на полицията за начина, по който е работила по случая и благодари и на медиите за дискретността, с която са отразили отвличането му. Бизнесменът отказа да назове сумата, която е изплатена на похитителите и каза, че тя е известна само на него и на съпругата му, която лично е преговаряла с похитителите.


 


Той съобщи, че похитителите му са били трима и са говорели гръцки, с което отпаднаха предишни версии, че може да са чужденци от страните, в които ALOUMIL има инвестиции. през цялото време е държан в стая с хубави условия. Похитителите, които винаги били с качулки на главите редовно му четяли пресата и редовно давали на семейството му аудиозаписи като доказателство, че той е жив и в добро състояние.


 


Накрая Георгиос Милонас обяви, че се оттегля от председателското място на Съюза на индустриалците в Северна Гърция, тъй като иска да посвети повече време на семейството си и на бизнеса си. 49-годишният Георгиос Милонас е собственик на компанията ALOUMIL за алуминиеви профили, която има представителства в много страни на Балканите и в Близкия изток. След отвличането  му акциите на ALOUMIL спряха да се търгуват на борсите, но от днес търговията им е възобновена.

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus