Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb
  • warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 294.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 296.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/grreporter/sites/all/modules/GRGalleria_extra/GRGalleria_extra.module on line 300.

Отвлякоха собственика на ALOUMIL

10 Юни 2008 / 13:06:18  GRReporter
783 прочитания

Въоръжени лица отвели в неизвестна посока 49-годишния Георгиос Милонас, председател на Съюза на индустриалците в Северна Гърция, до момента нито похитителите, нито жертвата са съобщили за някакви условия за освобождаването му.


Милонас се прибирал с колата си малко преди полунощ от Солун в жилището си в предградието Панорама, когато го спрели неизвестни лица. Когато те се уверили, че човекът зад волана е Милонас, качили се в колата му и потеглили в източна посока. След десетина километра, в района на Термис изоставили колата му, заедно с мобилния телефон на жертвата и часовника му на седалката и изчезнали в неизвестна посока.


По-късно похитителите позвънили на съпругата на Георгиос Милонас и й казали къде са оставили колата му. Тя отишла на мястото и я намерила заедно с мобилния телефон и часовника. Според полицията часовникът е оставен като доказателство, че наистина държат със себе си Милонас. Според първите оценки на полицията става дума за отвличане с цел откуп.


49-годишният Георгиос Милонас е собственик на компанията ALOUMIL, която е член на Атинската фондова борса и има големи инвестиции както в Гърция, така и в чужбина, включително и в България. Министърът на вътрешните работи Прокопис Павлополос свика спешно заседание на кризисната група, която ще се занимава със случая на отвличането на Милонас.


 

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus